Verklarende pagina voor verkopers op de radio-amateurbeurs in La Louvière
Online registratie is de beste manier om contact met ons op te nemen, want door het invullen van het formulier geeft u ons alle informatie die we nodig hebben voor uw deelname aan de radio-amateurbeurs in La Louvière. Wij zijn een klein team en op zoek naar informatie is tijd aan het verspillen, aan de vorm die we hebben wat we nodig hebben.

Wat wij u bieden:
Wij bieden u tafels in de lengte voor het aantal bestelde meters. Omdat we ons moeten organiseren met tabellen van 1,2 m, 1,5 m, 1,8, tellen we niet mee in tabellen, maar in meters. U kunt ook genieten van stoelen en de stroomvoorziening is altijd in de buurt binnen een straal van + -15m.
We vragen u om voorzichtig te zijn met de elektrische verbinding, want als u een beveiliging activeert, is het niet altijd mogelijk om deze snel te resetten en misschien hebben andere verkopers dezelfde bescherming. We kunnen hier niet verantwoordelijk voor worden gehouden.


L'accès et l'installation:
Veuillez vous munir du document "LAISSER PASSER" qui vous aura été envoyé par la poste ou remis à l'arrivée mais préparé par l'organisation (votre numéro est inscrit dessus).

Toegang op zaterdag:
Toegang is mogelijk op zaterdag vanaf 13.00 uur als uw tafels al zijn geïnstalleerd, maar zeker vanaf 14.00 uur. Je kunt met je auto of busje naar de zijkant van je tafel komen. Dit gebeurt onder uw eigen verantwoordelijkheid.
De toegang van zaterdag is geëlimineerd om 22.00 uur. de bewaker sluit de deuren tot de volgende ochtend. Niemand blijft in de hal die onder alarm wordt gezet en door de camera wordt bewaakt.

Toegang op zondag;
Toegangsdeuren staan om 6.00 uur open voor verkopers en je kunt de hal met de auto bereiken tot 8.30 uur. Om 08:45 moeten alle voertuigen vertrekken omdat de opening voor het publiek om 9.00 uur is. We accepteren alleen om voor het publiek te openen als de voertuigen uit zijn.

Toegang tot het publiek is van 9.00 uur tot 16.00 uur.

Tips:
Als u zeer dure kleine onderdelen zoals draagbare radio's of sommige accessoires verkoopt, plaats deze dan achteraan op uw standaard om diefstal te voorkomen. Hij is ook

De ontmanteling gebeurt na 16.00 uur